Ел. поща: office@onkologiabg.com

ул. Дамян Груев 6, София Вижте на картата

ул. Блага вест 3, София Вижте на картата

бул. Президент Линкълн 128 , София Вижте на картата

бул. Васил Априлов 20, Пловдив МБАЛ "Централ Хоспитал"

апр 24

Как да контролираме гаденето и повръщането вследствие химиотерапията – част 1

Гаденето и повръщането са странични ефекти на някои видове химиотерапия, но много може да бъде направено, за да се предотвратят или намалят тези реакции ...
апр 17

Въпроси, които да зададете на Вашия лекар

За да е по-ефективна срещата при специалиста-онколог е добре да сте подготвени с въпроси.

Времето, с което разполагате за среща с Вашия лекар е ограничено, така че като приготвите списък с въпроси ще улесни и двама Ви. Подредете въпросите си от най-важните към по-маловажните, в случай, че свърши времето на консултацията Ви. За рак на гърдата, основните въпроси включват:
апр 10

Онкологични клиники доц. д-р Валентина Цекова в новините на ТВ7

Екипът на Онкологични клиники доц. д-р Валентина Цекова, благодари на ТВ7 за репортажа излъчен в новинарската емисия, който отразява откриването на най-новата клиника посветила работата си в помощ на онкоболните.
апр 9

Понижете риска си от рак и се поразходете

Да седя на бюрото си по цял ден може да ме убие. Може да убие и Вас, ако правите същото. Не знам колко от Вас знаят, че липсата на физическа активност--независимо от това дали сте с нормално или наднормено тегло или дори затлъстяване, е независим рисков фактор за онкологично заболяване. С други думи, Вие може да си мислите, че сте здрави, защото теглото Ви е в норма, но всъщност да сте от онези, които седят по 8-10 часа на бюро или пътувате само с коли и самолети. Ако е така, това означава, че Вашият риск за рак е увеличен, независимо от това колко тежите.
апр 3

Рискът от противозачатъчните

Противозачатъчното не само Ви предпазва от забременяване. То увеличава Вашия риск от злокачествено заболяване Проучвания, които бяха публикувани напоследък, ни карат да се замислим дали противозачатъчните ...